Please login or register.

Login with email, password and session length
 

News:

Happy 15th Birthday, Freedom Force!


Author Topic: blade mod for ff  (Read 264 times)

Offline crosspotts1.0

  • Sr. Member
  • Posts: 265
blade mod for ff
« on: January 21, 2017, 11:12:15 PM »
i have a mod for :ff: the Blade and the Defenders when it starts on the first level its black (the ground) and i cant move any wher dose any one know how to fix this i think its all of the levels

and one of the levels in Arcade's Revenge when u head to murder world the level is black (the ground) and the same cant move any where :(

dont know if any others r like that

Offline crosspotts1.0

  • Sr. Member
  • Posts: 265
Re: blade mod for ff
« Reply #1 on: January 27, 2017, 09:19:08 PM »
has any body else had this problem with this game or is it just me

Offline earl of bronze

  • Sr. Member
  • Posts: 290
Re: blade mod for ff
« Reply #2 on: January 28, 2017, 12:43:47 AM »
You cannot expect many people to remember problems with a very old and minor mod like that. I remember I tried and could not play that mod for some reason but what that reason was, I do not remember.

Offline spydermann93

  • Hero Member
  • Posts: 3815
Re: blade mod for ff
« Reply #3 on: January 28, 2017, 01:01:20 AM »
This doesn't sound like a mod issue, but rather, an issue with FF. I'm afraid that I don't have any good advice on how to fix it since it's been a very long time since I have played FF. And when I did play it, I couldn't get it to really work on my newer PC's (at the time).

Sorry :(

Offline earl of bronze

  • Sr. Member
  • Posts: 290
Re: blade mod for ff
« Reply #4 on: January 28, 2017, 10:52:10 PM »
This doesn't sound like a mod issue, but rather, an issue with FF. I'm afraid that I don't have any good advice on how to fix it since it's been a very long time since I have played FF. And when I did play it, I couldn't get it to really work on my newer PC's (at the time).

Sorry :(

I just finished playing the Great Hunt mod again on my 4 year old PC with the GOG version. I did have to use compatibility mode and had a few issues but nothing that stopped me. I am sure it is the mod that is the OP's problem..

Offline Previsionary

  • Mr. "Girl, please..."
  • Hero Member
  • Posts: 5984
  • Undead Slayer
Re: blade mod for ff
« Reply #5 on: February 17, 2017, 04:34:53 AM »
It's unfortunate that I'm just seeing this thread, but then again, I rarely check in. If you're talking about the mod I think you are, I recall it having a small coding error that prevented it from playing sometimes. I*think* I fixed that in the copy uploaded on FRP or FRP2's backup site. If that's where you grabbed the mod from, then maybe I uploaded a fix or something that I'll have to seek out, but I know it's a fixable issue.

Fix: http://www.mediafire.com/file/3sozvd5rloamdjg/blade_fixes.zip
« Last Edit: February 20, 2017, 12:38:58 PM by Previsionary »
My natural response to ugliness is to throw a vase, in the hopes that whatever it strikes is marred with its beauty.